Fin fjelltur

I dag tok jeg beina fatt, og gikk meg en rundtur på nesten 20km (og 1160 høydemetre). Dessverre mest på vei, men også litt på stier:

20131018walk

Underveis opplevde jeg litt av hvert, blant annet denne sommerfuglen som satt helt stille mens jeg tok bilde:

IMG_7337

Joggeskoene mine begynner nå å bli svært reduserte, men håper de holder ut neste uke… Sålene går i oppløsning, og jeg har hull i begge…

Været har vært litt “skummelt” i dag – nesten regn flere ganger. Men, perfekt gåtemperatur. Gikk på sti fra Sybligades og opp til det høeste punktet. Denne var ganske godt merket (ikke så godt siste halve kilometeren). Så fant jeg to merker på vei ned på andre siden, før jeg havnet utpå. Da ble det en del stikking, og ikke sti før jeg var helt i bunnen av dalen. Så var det asfalt, før jeg tok av på sti ned mot badebukta. Her var det godt merket hele veien.

Nesten hjemme tok jeg to kapitler i Dan Brown på favorittstranda. Hadde lyst på et bad også, men altfor store bølger, og ingen andre på stranda. Litt kaldt i vinden. Så da ble det ikke så lenge jeg leste. Sola kom og gikk. Dermed fristet det mer med litt is hos Italia-ekteparet, før jeg skylte av meg støv og svette.

I kveld har jeg vært ute med den nye gjengen som kom på onsdag. De var jeg også ute med i går – både på cragget og til middag. Ser ut til at det blir Irox på Telendos med de i morgen.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.