Fantastisk fotodag

I dag har det blitt mye bilder. På formiddagen var jeg med en gruppe der bl.a. Alex Megos var med. Han er den første som har onsightet 9a i verden, og er småsterk:

_L8V8068

Ha satte opp slynger på et prosjekt (betyr at ruta ikke er gått enda). Etter noen fall og en del pussing sikret han en kamerat på en litt “puslete” 8a+, før han støtet. Han bare cruiset igjennom, og jeg hørt ikke han pusta engang. Bildet ovenfor er i det han går ut av henget i hula. Han satte ruta i 8c, noe som er rimelig hardt, men han har jo potensiale over dette. Så det var veldig moro å se på!

På ettermiddagen ble Ole Karsten og Ragnhild med til Grande Grotta for å ta bilder. Det var også svært fotogent i kveld, og etter en kjapp middag gikk jeg løs på de bildene også. Her er de fire beste:

_L8V8257

_L8V8242

_L8V8220

_L8V8176

Galleriet på Flickr fikk altså en skikkelig tilvekst i dag, men det får så være… Nå har også hastigheten på nettet tatt seg litt opp, fordi flere har dratt hjem… 🙂 Så dermed tar det ikke timevis å få over ett bilde, men en kveld å få over 20…

I morgen starter jeg på Ahri med de norske, men så får vi se utover dagen. Alexander er på øya et par dager til, og det hadde vært utrolig gøy med noen flere bilder av ham!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.