Ordne med bilder

I går var jeg med Ole Karsten, Anna og Ragnhild til Daniboy (8a) på Spartacus, og tok noen bilder. På ettermiddagen ble det lesing og sol. På kvelden og i dag har jeg ordnet litt i bilder, og laget et “best of” galleri på Flickr:

20131014bilder

Her har jeg plukket ut de beste bildene – og det er bare klatring. Dermed slipper de som ikke vil unna familie/sydenbilder! 🙂 De vil fortsatt ligge på FB.

I dag var det også en del vind, men jeg fant meg et sted i le etter å ha vært med på lanseringen av nytt statsbudsjett. På stranda leste jeg hele Ambjørnsens “Natten drømmer om dagen”. Et fascinerende bokprosjekt. Mulig jeg legger inn et sitat her etterhvert.

Det tar tid å legge over bilder, så det blir 4-5 i slengen. Regner med å være ajour i kveld.

I morgen var det meningen å være med ut på noen som kunne gå 8b+ onsight, men er ikke helt sikker på hvordan det går. Kunne jo vært veldig fascinerende å ta bilder av. Det er for de som ikke er inn i gradering SYKT hardt. Vi har knapt slike ruter i Norge…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.