Mer klatring

I går var vi på Summertime før lunsj. Etter lunsj var Ingunn og Herman over på Telendos igjen, og Herman persa med 8a+ (se bilde i forrige innlegg). I dag har vi vært på Jurassic Park, og der var det også fint:

_L8V7454

_L8V7383

Bildet er av Herman på en 7c som visstnok ikke var så fin (men veldig fotogen som dere ser). Han gikk Raptor 7c+ i dag som sin beste. Vi hadde også med Jakob, og han er råsterk. Han onsightet nesten en 8a+/b, og det hadde vært ny pers. Etter noen forsøk gikk det. Her er han i takoverhenget:

_L8V7343

Jeg har bare tatt bilder i dag, selv om det også var en veldig fin 6b i området. Vinden var knallsterk i dag, og det har vært mye styrke 7 der ute. Den kom også innom cragget – så det ble bra oppdrift til tider! (Uten at rutene ble nedgraderte av den grunn.) Etterpå ble det is og gyros i pita. Samme vind igjen i morgen, men så skal det blir roligere (og varmere – har hatt dunjakke på cragget i hele dag).

Alle bildene fra i dag ligger i galleriet på Facebook.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.