Oslodag

I dag hadde jeg satt av en del tid til «Oslo Architecture Triennale«. Etter et lite dykk havnet jeg ut i en spasertur på Aker Brygge og Tjuvholmen istedet:

20130927oslo1

Hadde egentlig gledet meg litt til å se nærmere på smarte løsninger og små leiligheter/boliger. Istedet var det et rom med masse video og ark, og noen modeller som ikke gikk så mye på det jeg var interessert i. I forhold til brosjyren synes jeg det var litt hypa. Fikk tips om å gå videre til Ariktekthøgskolen for en annen utstilling, men det var bare et rom med bilder og en megabok. Heller ikke midt i blinken av hva jeg var ute etter. Siste tipset jeg fikk i resepsjonen på DogA var Rådhusplassen. Da jeg kom dit var det ingenting der, så da ruslet jeg istedet ut på Aker Brygge. Selv om det er blitt «fiffens tempel», så er det jammen satt av mye plass til allmenn ferdsel på gatepla. Faktisk går en i «kjelleren» til leilighetene ytterst, og badebryggen/vannspeilet er åpent for alle. Dette er en trend jeg setter pris på. Leilighetene ytterst begynte på 17,6 mill, det er en trend jeg setter mindre pris på…

En annen ting på Tjuvholmen var noen sitater av Hamsun og Ibsen om havet – de tok jeg selvsagt bilde av:

20130927hamsun

20130927ibsen

Etter en tur på kino (se neste oppføring) fikk jeg også med meg en kort sving innom Frognerparken. Alt i alt en fin dag i hovedstaden!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok, Samfunn. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.