Magic ten

Har begynt å lukte litt på yoga – og har skjønt det er noe som heter «Magic ten» – og tar 10 minutter. Her er en versjon (men ikke alt ser ut til å egne seg for denne kroppen – enda):

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

1 svar til Magic ten

  1. HanneM sier:

    Tror jeg skal merke meg denne, tror yoga kan være noe for meg. For tida er det fjellturer som står på programmet. Ti på topp-konseptet har hjulpet meg å komme i gang, og det har blitt 10 topper, to av dem er tatt to ganger. Er så heldig å bo et sted der jeg kan ta dagsturer på fjellet. Dagens topp var på 790 moh, har håp om å klare noen flere den neste uka. Høsten er ei fantastisk å gå i (eller på) fjellet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.