Åpning av Grønt senter i Kristiansand

I dag har jeg hatt gleden av å være med på den offisielle åpningen av Grønt senter i Kristiansand. Her var det ikke mindre enn kronprinsesse Mette-Marit som sto for åpningen:

20130919-IMG_6968

Hun hadde tatt med seg kronpen også, og det var veldig høytidelig med mange celebre gjester. Jeg kjente ikke alle, men både fylkesmannen, biskopen, politikere, organisasjoner, fylke og kommune var representert. Så nå er den grønne storstua åpnet på ordentlig (selv om klimafestivalen 24/8 var en vel så god åpning egentlig). Selv hadde jeg slips for anledningen, og det er ikke ofte:

20130919slips

Nå er det riktignok ikke så stor stue. Stiftelsen miljøfyrtårn har klemt seg sammen i andre etasje, og i første sitter Grønn Hverdag og Naturvernforbundet på et litt stort rom. Resten er møterom.

Nettstedet om Odderøya har også laget en sak om Grønt senter.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok, Samfunn. Bokmerk permalenken.

Ett svar til Åpning av Grønt senter i Kristiansand

  1. Hans Petter Jacobsen sier:

    Jeg er som deg, Lars. Slips bruker jeg bare når jeg må, som onsdag da jeg var i begravelsen til Lucas Fredrik Lütken (http://lucashelsekost.blogspot.no/), som døde 97 år gammel. Han var roeren, skiløperen og danseren som gjennom hele livet arbeidet for vegetarisk helsekost, økologisk landbruk og miljø.

    Men som deg Lars, den øverste knappen i skjorten knepper jeg aldri; et sted går grensen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.