Oslohelg

I går ar jeg på mitt livs fjerde dr.-disputas, og det var vår venninne Siri som var i ilden. Her er et bilde fra hennes prøveforelesning:

20130917siri1

Følte jeg fikk med meg alt av den, så kudos! Så var det klart for den høytidelige disputasen. Da kom de litt vel fort inn i rommet, men jeg fikk et kjapt bilde av det også:

20130917siri2

Blir jo ikke helt det samme med mobil (enda). Disputasen var litt mer kronglete formidlingsmessig, men det var ikke Siri sin skyld. Likevel sjonglerte hun metodiske funderinger helt fint, og gled igjennom. Så da skal hun kreeres til doktor 5. desember i universitetets aula. Hvis det passer seg sånn blir det nok en Oslo-tur da – det er et høytidelig rom.

Under disputassen var det snakk om Livet som told – experienced og lived. Den delingen har jeg ikke hørt før.

Ellers ankom vi Oslo på lørdag etter en hyggelig togtur. Dro rett på Klatreverket for en fin økt i veggen, før middag og Dagfinn Lyngbø sto på programmet. Søndagen var rolig. Lang spasertur og felles middag på Grønland. Skal si Oslo endrer karakter når en går fra Frogner til Grønland!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.