Relativt rolige dager

Etter en intensiv sluttspurt i forrige uke som ble avsluttet med teknikkurs – kom den såre halsen meg til unnsetning. Så da har det blitt noe rolig dager, med blant annet besøk i Frognerparken:

20130912frognerp

Begynte mandagen med en hyggelig familiefrokost, før jeg satte meg på toget til Oslo. Meningen var å delta på valgvake i Oslo, men etter å ha gått fra Oslo S til Majorstuen var kreftene oppbrukt for den dagen. Derfor ble det valgnatt foran TVen, som i de fleste andre norske hjem... Selv om resultatet ikke var helt etter min smak, så var det en koselig kveld.

Tirsdagen fikk jeg en tur på Blindern med et par arbeidstimer. Det var også der jeg så EcoCube som er omtalt i en anne bloggpost. Fikk unna et par jobbtimer og lesing av sakspapirer der, før det ble styremøtet i FRIFO på kvelden.

Onsdagen var det klart for mer toging – mye lydbok og rolig tempo.

I dag har jeg sovet lenge, gått en omvei til jobb og stort set tatt det rolig. Det merkelige er at det likevel blir borte en del på TODO-listen, så kanskje tempoet egentlig bør skrus ned. Også blir det gjort nok likevel?

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.