Variert helg

Tok bussen til hytta fredag kveld, og fikk en fin padletur under stjernene før leggetid. Og et kveldsbad. Lørdag var det duket for bryllup i Horten, og her er det flotte brudeparet etter vielsen:

IMG_6829

Det var et par timer pause (i dress) mellom vielse og middag, og da tok vi noen geocacher og et par bilder:

IMG_6833

Rett før midnatt ble det helt klart at dress i nesten 12 timer ikke er noe for meg, og det ble en litt (relativt sett) tidlig kveld. Deilig frokost i dag tidlig, før jeg dro tilbake på hytta. Her fikk jeg meg en fin tur ut til Stråholmen. Et herlig gjensyn:

IMG_6847

IMG_6845

Tok også et par panoramaer med mobilen, og her er to av dem:

IMG_1323

IMG_1318

Originalene er over 10.000 punkter brede, og ca 7mb. Blir spennende å se de på skikkelig skjerm. Viktigste nå var mer ståstedet – har ikke tatt panoramaer her før, og bør nok ut hit med speilrefleksen. Gir et fint utsyn over utsiden av Stråholmen.

Planen var å møte en kompis som padler østover der, men han hadde feid forbi en snau time før jeg kom ut gitt. Derfor fikk jeg meg en fin rusletur rundt på øya. Var litt vind frem og tilbake, men det gjør jo bare treningen enda bedre!

Mens jeg lagde middag i våtdrakt var det flotte stemninger på på Østre- og Vestre Holmen:

IMG_6849

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.