Søndagsåpne butikker

Mette Hanekamhaug (Frp) promoterte søndagsåpne butikker i helgen, og jeg klarte ikke dy meg. Her kan du se litt av passiaren på Twitter.

20130827sondag

Interessant å legge merke til hennes individsyn. For meg handler dette om hva slags samfunn vi vil ha også. Her vil hun sikkert si at samfunnet skapes av individer, mens jeg nok er mer tilbøyelig til å si at et samfunn er en vekselvirkning mellom individer og rammebetingelsene i samfunnet…

Men, vi er jo forskjellige – og Hanekamhaug skal ha kudos for sin kamp for mer fysisk aktivitet i skolen om ikka annet! 🙂

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Samfunn. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.