Nasjonal aksjonsdag

I dag er det nasjonal aksjonsdag for klima over hele landet. Var på kontoret litt over 08 for å oppdatere web, og tok en tur ned i Markens litt over 11. Der møtte jeg denne hyggelige gjengen:

20130824-D7N_3822

Jeg skal være med å rigge fra kl 13 på Grønt senter, og så ta bilder og skrive fra det som skjer. Så kommer dette på web i løpet av kvelden. Tror det blir mange spennende arrangementer rundt om i landet, og det blir spennende å se hvordan det slår igjennom i media.

Sent på kvelden: Var på Grønt senter fra kl 13-19. Tok bilder og notater, og det resulterte i “Rapport fra markeringen i Kristiansand” litt over 22. Nå burde jeg vel egentlig finne senga… For i morgen er det kajakklubben og Fylkesmuseet fra 12-16. Dessuten har jeg allerede fått litt bilder og tekst fra noen arrangementer som bør ut i morgen tidlig på Klimavalg 2013 sine nettsider.

Får derfor prøve å rive meg løs….

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok, Samfunn. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.