Onsdagspadling

I går var det 27 stk(!) på onsdagspadlingen! En av deltagerne kom med scooter og padleåre på sekken:

20130821-IMG_6746

Jeg ble først med på lang tur til Hestehaue, og så brøt jeg av for å rulletrene litt på Bragdøya. Der traff jeg en annen som trente rulle med en selvbygget Black Pearl. Herlig! Så kom jammen “kort tur” for å være tilskuere, og de hadde til og med kake med seg!

Alt i alt en grei dag… 🙂

Blir kanskje litt mye på kontoret om dagen. Klimavalg 2013 tar sitt, og samtidig prøver jeg å få unna litt bokanmeldelser og annet. Men, tror jeg er såpass ajour at jeg kan delta på noe jeg aldri har gjort før i ettermiddag…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok, Padling. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.