Min første halvmaraton

Før sommeren sa jeg at det hadde vært spennende å løpe litt lengre enn de vanlige turene i skogen. Ble tipset om dagens halvmaraton fra Stemmen til Kjerrane, og slik gikk det:

20130822halvmaraton

Målet var å komme i mål på under 3 timer, og det gikk jo veldig greit. Åpnet litt hardt, og det var ganske vondt på slutten av første mila. Den første drikkestasjonen var heller ikke satt ut, så vi løp nesten en mil uten væsketilførsel. Heldigvis hadde jeg med meg eget vann, men det var vanskelig å få ned noe i varmen. For det var skikkelig varmt å løpe i dag. Etter drikkestasjon 1 og 2 hadde jeg en god periode, men etter 18 km kjentes beina blytunge. Da var det bare rein vilje. Ikke var de lette å løfte heller, så jeg holdt på å snørre skikkelig. Men, jeg kom i mål – dyktig sliten. Regner med å kjenne det godt i morgen. Ser for meg at stølheten blir merkbar… Har ikke løpt lenger enn 16 km sammenhengende før, og jeg tror at jeg totalt gikk mindre enn en kilometer i dag.

Feiret med en Generalens burger i Ravnedalen, og klarte såvidt å sykle tilbake til kontoret for å dusje… Veldig deilig å ha gjennomført, men akkurat nå er jeg usikker på om det frister til gjentagelse…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.