På vei hjem

Da er vi endelig på vei hjemover igjen – og humøret er slettes ikke verst:

20130819hjem

Etter et drøyt døgn i kran i Frierfjorden ankom vi hytta lørdag ettermiddag. Rakk akkurat over Rognsfjorden før det tok helt av. Målte 15,1m/s i motvind på det meste. Ny propell og helt glatt skrog gir god fart, og vi var oppe i 7 knop under Breviksbrua!

Søndag ble det hviledag på hytta pga enda mer vind. Vi var ute med kajakkene i været for å leke litt, og nå har vi også fått besøk av en hyggelig fransk familie. Det falt i smak, og alle ble våte i håret.

I dag tidlig forlot vi hytta litt over 07, og klappet til kai i Grimstad litt over halv ni. Lang dag, men jeg har hørt en del lydbok og jobbet for Klimavalg2013 når det har vært lite vind og bølger… Har gått en del innaskjærs, og det har vært motvind i hele dag. Men, seilte litt fra Galtesund og nedover mot Grimstad.

Så ble det Sushi til kais, og en liten kveldstur i Grimstad sentrum under fullmånen. Deilig. Før det ble mer arbeid med klimavalg.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok, Hilaritas. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.