Arendalsuka

I går var jeg tilstede under Arendalsuka, og der var jeg ikke alene. Spennende seminardag på MDs “Norge og veien mot lavutslippssamfunnet”. På kvelden var det gjensyn med James Hansen og politikerdebatt om miljø. Her var Solhjell (SV) og Astrup (H) stadig i tottene på hverandre:

20130808-_L8V5511

Heldigvis var bl.a. Silje Lundberg fra NU flink til å sette skapet på plass:

20130808-_L8V5522

Flere bilder ligger i settet “Arendalsuka 2013” på Flickr.

Nå går jeg i gang med å skrive litt for Klimavalg 2013 om dagen.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.