Stor aktivitet på Flesa

Etter at jeg la ut en geocache på Flesa ble det aktivitet her i skjærgården. I går var det hele 3 stykker som logget boksen, så FTF er tatt. Loggen fra Bamblegjøken var også hyggelig lesning:

Fantastisk sted for en cache! På godværsdager som i dag er dette et flott sted å tilbringe tiden. Hadde planer om å male hus i dag, men når denne cachen tikket inn i går kveld, ble planene fort snudd på. Takk for at du lokket meg ut på tur i dag!

Hele poenget mitt med dette er jo å få flere ut på tur, og å vise frem spesielle steder. Det har jeg hatt veldig hell med når det gjelder geocachen Jettegryta i Kristiansand. Der er det også mange fine logger.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.