Flere fotos

Synes jeg fikk en veldig fin runde med kameraet til kveldsmessen i går. Her er det bildet jeg likte best:

_L8V4562

Legger ut bilder på FB fortløpende, og galleriet der begynner å bli noen titalls bilder. Har satt opp opplasting til Flickr også, men det tar sin tid. Etter at jeg gikk over til fullformat er .jpg-bildene på 12-16mb, og da blir det jo litt data som skal over. Originalene i NEF-format er på 40mb! Har litt lyst til å ha over all før i morgen, for jeg må slette bildene i kameraet i kveld/morgen tidlig for å begynne på ny frisk. Har bare minnebrikke for ca 400 bilder.

I dag våknet vi til strålende sol og svært varmt i teltet. Etter frokost dro vi til Espedal ved Bø for å klatre. Her gikk vi tre fine 5- ruter, og fikk også besøk av to stk som fikk prøvd et par ruter. Deilig å kjenne fjell under fingrene igjen.

Nå er det litt KV-jobbing, og så middag med etterfølgende bad. Så får vi se om jeg ikke tar en liten morgenøkt. Morgendagen blir lang, med mye foto, skriving og moro!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.