Fotodag

Da har jeg kommet godt i gang med fotohverdagen her på Korsvei (er en slags selvutnevnt off. fotograf). Det mest spennende bildet i dag tok jeg i den stille hagen med 12mm på selvutløser på stativ så langt jeg klarte å holde over hodet:

_L8V4467

Innendørs virker 800ISO, f2.8 og 1/60 veldig bra, og en del av innendørsbildene kunne brukes. De er kanskje likevel mest spennende for de som er her. Likevel spennende å “lese” situasjonen, og se hvor forskjellig folk er. Noen er nesten kul umulig å ta bilder av…

Fikk et godt skudd av Knut Grønvik – alltid på hugget:

_L8V4436

Jeg er jo også veldig glad i utsmykningene her, og skal stille i god tid før kveldsmessen i kveld. I går var det Taizé-samling, og dette var blant de beste bildene derfra:

_L8V4324

Har litt dårlig utholdenhet på taler, bibeltimer og sånn om dagen – men det er fint å treffe igjen kjente og ukjente. Nå er det middag i tunet, og så tar jeg en ny økt med bilder i morgen ettermiddag. Lørdagen blir nok både lang og intensiv. Klimadebatt først, og Baluba etterpå. Må nok renske kameraet da – så jeg har 400 skudd og nye batterier! 🙂

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.