Hyggelig kursdag

I dag har jeg hatt fotokurs fra kajakk, og det var en morsom erfaring. Spennende å lære bort litt, samtidig som jeg tok egne bilder:

IMG_6412

Været var absolutt av det bedre i dag, og etter en lunsj med ferskt brød på Østre Holmen bar det ut til Stråholmen. Her fikk vi med oss en spasertur, rules of thirds, det gyldne snitt og en god middag. Før turen gikk tilbake i vindstille:

IMG_6418

Nå har jeg gjort litt adm, og prøver å få nedover en ny kajakk til etter Korsvei. I morgen blir det pakking for å være på Korsvei resten av uka, så da overlater vi båt og hytte til andre. Flerbruk i praksis.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.