Rundtur i Skandinavnia

I natt kom jeg tilbake fra en rundtur i Skandinavia, der jeg blant annet fikk oppleve det flotte landskapet i Skåne:

186D09E2-B47D-40B1-AD60-8241692FEF41

Her hatte jeg to gode løpeturer, en på fredag og en på lørdag.

Startet altså med tok 05.30 torsdag morgen. Så ble det en times jobb mens jeg ventet på en kompis i Oslo. Så kjørte vi sammen ned til Höör i Sverige (laaangt syd). Her deltok jeg på det nordiske årsmøtet til kvekerne, og møtte mange spennende mennesker. Både fra inn og utland. Både USA, England, Irland, Tyskland, Sveits m.fl. var der som gjester. Veldig hyggelig!

På søndagen dro vi videre til en av deltagerne, og hadde en fin natt i hans private hjem litt nærmere vestkysten. Da jeg har fått tilbud om å sette opp ny utstilling måtte jeg dessverre dra mandag morgen (ca 09.30). Så ble det en halvtimes biltur til Helsingborg, tog til Malmø, nytt tog til København, en halvtime i billettkø (prøvde to forskjellige automater også), og så 6 timers togtur til Hjørring (hipp hurra for plassbillett – var veldig fullt til tider). Så en knapp halvtime til Hirtshals med privat bane (på samme billetten fra København). Før jeg avsluttet med drøye tre timer med Color Line til Kristiansand. Var i land litt over midnatt. Dermed hadde jeg vært på reise i nesten 15 timer. Det er jo omtrent det normale mennesker bruker til Phuket… Men, fin reise innom tre nordiske land i går.

Som vanlig er det litt på to-do-listen etter noen dager borte fra kontoret, men det er et annet tempo nå. Sommeren er definitivt over oss (selv om sykkelturen til jobb i dag var kald). Det viktigste blir å få hengt opp utstillingen på Til Stede i ettermiddag, og så tar jeg det litt som det kommer dette andre…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.