Ny utstilling sendt til trykking

Har fått tilbud om å stille ut bilder hos Til Stede, og det har jeg takket ja til. Så nå har jeg sendt over en god del bilder til trykk, og også laget en webside med de nye bildene på morgenen:

20130625tilstede

Ble plutselig veldig mye her synes jeg – så i dag var jeg på kontoret litt over 05(!). Det gjorde underverker. Jeg fikk gått igjennom alle gamle bilder (og har plukke ut 8 stk av de også). Så er det 14 små nye, og ett panorama. Skal også henge opp Drømmeleiren på 150×100, så det blir tilsammen 24 bilder hos Til Stede i juli. Satser på å få montert 2. eller 3. juli.

Nå er det en liten frokost før det er fotoshoot for nye fører for Kristiansand. Satser på morrasol på Tangowall i Søgne. Så kommer det bilder i løpet av dagen tenker jeg… Er fortsatt en del igjen på todo-listen, men veldig godt å få unna bildene…

Ettermiddag: Fotoshooten var helt rå, men hadde litt feil innstillinger på kameraet (500mm m/ISO 250 f7.1 1/500). Dermed ble bildene litt blurete. De som var tatt på litt avstand ble derimot bra:

20130625tangowall

Det er jo litt av en vegg. Får bare ta det som lærdom, og gunne på med nye forsøk…

Lunsjen ble inntatt i Ravnedalen med Øivinn, og da er på en måte Sommeren åpnet. Tilbake på kontoret fikk jeg kommet nesten ajour med Klimavalg 2013, kurs og padleguider før jeg sovna i stolen. I kveld er det reker i båten, og så må jeg komme i bunnen av de fleste listene i morgen – for torsdag morgen er jeg på vei mot Sverige! Da blir det også litt webbing, men ikke i samme grad.

Ellers var en gammel kollega innom kontoret. Han hadde gått helt over til penn/papir og skrivemaskin fra 1936 i skriveprosessen. Dette hadde satt han fri på en helt ny måte, og jeg synes det er tankevekkende… Ser at han har gode poenger når han påpeker hvor fragmentert arbeidshverdagene har blitt foran skjermen.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.