Sørlandsbanen 75 år

I dag har jeg vært med på bursdagsfeiring. Sørlandsbanen er nemlig 75 år, og Naturvernforbundet har vært med på å dra i gang en heidundrandes feiring. Her holder Emily en flott appell på jernbanestasjonen:

20130621-_L8V4127

Hun var i godt selskap. Både fylkesordføerer Westermoen i Vest-Agder, Alf Holmelid fra SV på Stortinget, Hans Otto Lunde (H) fra Kristiansand m.fl. stilte opp for å feire toget. Alt i alt svært vellykket, og mange blide fjes. Etterpå ble vi innbudt til tapas på den nye restauranten på stasjonen. Det smakte helt himmelsk:

20130621-_L8V4161

Jeg prøvde å fange inn det meste med kameraet, og 26 bilder ligger i et sett på Flickr – Sørlandsbanen 75 år. Et par av bildene har allerede blitt brukt av VAF: Sørlandsbanen har vært svært viktig for utviklingen av Sørlandet. Naturvernforbundet var ikke så lenge etterpå: «Feira 75 år med Sørlandsbanen»

Tilbake på kontoret var det litt bildejobbing, og jammen fikk jeg ikke solgt en kajakk også!

Nå blir det mer kontor, og så skal jeg sjekke ut utstillingsmuligheter for bilde. Veldig spennende! Oppdatering følger.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.