Fantastisk padledag

I går satte jeg meg i kajakken kl 10, etter noen timer på kontoret. Full av forventninger:

20130620-IMG_6194

Møtte 7 stk som ville på tur fra Dvergsnestangen kl 12, og været var bare helt magisk. Nesten bleika hav. Her er på på tur hjem igjen:

20130620-IMG_6218

Turen gikk fra Dvergsnestangen og ut til Østre Randøya. Her ble det servert fiskesuppe, og vi fikk fantastisk service hos Midt-Agder Friluftsråd (hadde glemt brød). Så padlet vi gjennom Kjerkesundet (det jeg har kalt Nåløyet). På utsiden var det nesten hel flatt hav, og bildet ovenfor er tatt derfra.

Vel hjemme var det en tur innom kontoret igjen, før jeg møtte Anders og Sten som la ut ved kajakklubben:

20130620-IMG_6227

20130620-IMG_6225

Du skulle til Østre Randøya i dag, og regnet med å ende opp i Nevlunghavn i løpet av en ukes tid. Må bare innrømme at jeg er litt misunnelig på dem – dette er en fantastisk tur (selv om jeg aldri har vært helt til Nevlunghavn).

På kvelden fikk jeg besøk av en kompis og kjæresten som så nærmere på båten – utrolig lang og fantastisk dag! Nesten 9 timer i kajakk eller på tur!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok, Padling. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.