Oslodag

I dag har jeg hatt en Oslodag som startet med intens shopping. Det resulterte blant annet i nye joggesko, som jeg innviet med en tur i Frognerparken:

20130610frognerp

Vant jo et gavekort på 3000,- på Intersport i en konkurranse i kommunen. Er jo ikke det stedet jeg frekventerer mest, men joggesko, løpethights med kompresjon (!), shorts og ullskjorte gjorde kål på det. Så kjøpte jeg litt annet også, så nå har jeg shoppet nok for i år…

Shortsen og skoene ble innviet i Frognerparken med en løpetur i finværet. Kjørte noen intervaller opp til Livshjulet som jeg er redd vil kjennes i kroppen i morgen, men det var verdt det. Skal jo sitte på ræva stort sett i 3 dager nå, så da er det godt å ha tatt seg litt ut. Er noen befaringer under landskonferansen om friluftsliv i Sandefjord, men de er nok ikke så veldig fysiske…

I kveld har det vært styremøte i FRIFO, og tre nye styremedlemmer å bli kjent med. Veldig hyggelig!

Vel tilbake på Majorstuen leste jeg i et gammmelt A-Magasin, og fant dette sitatet av Vetle Lid Larsen:

Hva skjer med et land hvor lommeboken snart er større enn kjønnsorganet?

Den mannen får sagt det! 🙂

Ellers har jeg lest mer i “Havets pilegrimmer” av Harald Olsen. En veldig lærerik og inspirerende bok. Skal få anmeldt den på keltisk.no når jeg er ferdig!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.