Odderøya Open

Var på plass på kontoret litt over 09 for å rigge til stand. Den var ferdig litt før 11, og så omtrent sånn ut:

20130601stand

Var ikke veldig trøkk i dag, men fikk solgt et par bøker, kart og postkort. Utbyttemessig var det mye bedre avkastning på gode samtaler og gjensyn med folk det er lenge siden jeg har sett. Eller som bare har sett meg men som jeg ikke har hatt noe forhold til. Mange gode samtaler!

Etterpå inviterte mine foreldre på familiemiddag på Amigos i anledning deres 45 års bryllupsdag! Respect!

Så fristet det med båtliv, og jeg leste ferdig «Anna» bak i båten. Hadde også en liten høneblund før jeg la turen tilbake til kontoret. Der fikk jeg besøk av en kompis jeg ikke har sett på nesten 20 år, og det ble en usedvanlig hyggelig kveld med spennende samtaletemaer. Rart hvordan 20 år bare kan blåses avgårde, og det virker som vi hadde sett hverandre for bare noen uker siden. Litt gråere i håret begge to, men ellers med samme spirit! 🙂

Har også fått gjort unna litt bokbestillinger og tekstarbeid. Skal levere to saker til Padling på mandag. Dessverre rakk jeg ikke å registrere gårsdagens geocacher, men det kommer jo en dag i morgen også (eller i dag blir det jo egentlig)…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.