Allsidig dag

Vi startet dagen i seilbåten for å få på seilene og ny lazybag:

20130528-IMG_0829

Så avsluttet jeg dagen med en fin padletur til Bragdøya, og det var nydelig på vei hjem:

20130528-IMG_5815

20130528-IMG_5820

Vi stilte hos Seil og Rigg kl 0845 (litt tidlig). Nærmere halv elleve var feilene fra i fjor rettet, og en kunne begynne å sette på seil. Det var heller ikke så lett, og vi var ikke ferdig før nærmere 15.30(!). Nå skal det sies at det var litt pauser/lunsj og sånn, men likevel. Jeg kan jo ingenting om dette, men ser for meg at dette ikke akkurat kommer inn under «speed-tempo». Han som kom fra Kristiansand Båt og Motor var kjapp, og filtre og olje og impeller var byttet på under en halv time.

Så bar det tilbake til gjestehavna, og nå har vi funnet en plass litt lenger ut. Det skal nemlig være båtutstilling der vi lå i dag tidlig. Så nå får vi prøvd en litt annen tomt frem til søndag, men da har vi planer om å flytte båten til Bragdøya. Da ser det også ut som sommeren gjør sitt inntog, og da kan det jo være fint med litt kajakk til jobb!

Jeg var innom kontoret for å plukke opp Padlekart 2013 og en geocache til Bragdøya. Planen var nemlig å informere Bragdøya Kystlag om disse to aktivitetene. Var fremme litt over 19, så jeg fikk en tur inn til Thaulows hus/villa. Jammen fant jeg ikke cachen ved Saltebua også. Etter at jeg hadde snakke om geocaching og padlekart la jeg ut en ny cache ved Thaulows villa. Skal prøve å få registrert den i morgen tidlig! Målet er å få på plass 2-3 til før Kystens dag 9. juni. Her er bilde av villaen:

20130528-IMG_5811

Møtte utrolig mange hyggelige folk der ute (de har medlemskveld hver tirsdag), så ut hit skal jeg jammen mer! Regner med å være en del der i båt i juni. Parkvesenet vil bare ha folk 2 netter på hvert sted, så da cruiser vi litt rundt og rundt øya. Det er i alle fall 3 fine havner til oss der. Så da kan vi bruke ca en uke på hver runde… 🙂 Hele «gjestebrygga» til Kystlaget var tom i kveld, og helt møkka ned med måkedritt. Men, det er jo bedre enn at noen skulle finne på å være der litt lenger enn to netter…

I går var jeg klatreinstruktør sammen med Ingunn for 12 barn på Aquarama. Før vi satte i gang fikk jeg et bilde av Ingunn foran bildet av Herman. Mor og sønn i samme bilde:

20130527-IMG_5805

Nå skal jeg bare prøve å komme meg hjem før midnatt, og så blir det en del klimavalg2013-jobbing i morgen tidlig!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok, Padling. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.