Hurra for Bymarka!

Sommeren fortsetter her sør, og etter en kort økt på Aquarama med bildemontering og klatring tok vi turen til skogs. Nå er det utrolig grønt og fint ute:

20130519-IMG_5374

Etter å ha gått gjennom Baneheia la vi veien på østsiden av Bervannet. Her hadde vi tenkt til å bade, men det var for mye folk (og for lite badetøy). I stedet fant jeg min cache nr. 21. Den kan virkelig anbefales. En stor cache med masste stæsj! Deretter rundet vi Bervannet i N, og gikk mot byen igjen. Cachen i sør fant vi ikke, og fortsatte sydover og ut i Ravneheia. Her fant jeg min cache nr. 22, også den en fin sak! Så gikk vi ned mot caféen i Ravnedalen:

20130519-IMG_5376

Her var Café Generalen åpen, og de har som kjent byens beste burger. Vi klarte ikke å motstå fristelsen, og den var like god i år som i fjor! Etterpå var det gjennom Baneheia og tilbake til syklene i Nybyen. De som vil se nærmere på tracket og noen bilder kan se på RunKeeper. Til sammen ble det 9,2 kilometer og litt over 200m stigning. Veldig fin tur!

Nå blir det en rolig kveld i båten. Vi må nyte sommervarmen mens vi har den – i morgen er det meldt 10 grader kaldere…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.