17. mai

I år ble denne dagen første fridag på veeeldig lenge, så jeg var ikke i gang før nærmere 11, men så gikk det slag i slag med mye fint. Her er et par bilder – Ingunn og fyrverkeriet på kvelden:

20130517-IMG_5357

20130517-IMG_5334

Begynte med utrolig deilig frokost/lunsj hos ei venninne av Ingunn. Her smaket jeg på en “kake” med reker/laks ++. Utrolig deilig! Så gikk ferden videre til Bymisjonen for en is. På innfall sjekket vi billetter til 17. mai konsert på Kilden, og det var billetter! Utrolig flott konsert, særlig allsang av “Ja vi elsker”. Vadseth gjorde også en særdeles god jobb som konferansier. Den mannen har en del kvaliteter, selv om jeg til tider er skeptisk til bransjen han representerer. Så bar det rett til kontoret og en joggetur rundt Odderøya. Formen var upåklagelig – særlig med tanke på alt som var puttet inn tidligere på dagen. Etter en god dusj tro vi på Til Stede for deilig mat. Her var det borgertog utenfor vinduet, så det ble to fluer i en smekk. Deretter var det rolige timer i båten, men vi hadde tre besøk før fyrverkeriet tok over. Har lagt ut noen flere bilder i settet “17. mai 2013“.

Våknet litt før 06 til sol i dag, og kunne like godt gjøre unna litt på kontoret. Så nå har jeg vært en time her med bilder, e-post og diverse. Regner med at det tørker opp fort med sol (og mye vind), så da blir det nok klatring senere i dag. Og flere bilder.

Etter en frokost her på kontoret skal jeg gå løs på en artikkel til bladet “Padling”.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.