Klatreklipper

I går gikk det med nesten 10 timer til å fotografere klatreklipper i Kristiansand og omegn. Fikk også med neon klatrebilder med folk – her fra Tangowall i Søgne:

20130514-_L8V3837

I tilleggt til bilder tok vi også med oss waypoints fra alle stedene. Vi begynte Storeheia, fortsatte til Sødal, Klappane, Holskogen og tre andre vegger i Søgne. Flere av disse var ukjente for meg, men også et stykke over mitt nivå. Men, fant flere ruter jeg har lyst til å prøve meg på i løpet av sommeren. Pluss noen fantastiske fotolocations!

Det er Figuru og Ingunn som er primus motor i dette arbeidet – ny klatrefører for Kristiansand og omegn. Tror det blir kjempebra!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.