Padlekart

I dag ble jeg ferdig med et padlekart jeg har jobbet en del med. Slik ser det ut på forsiden:

20130505padlekart

Kartet er på to sider. Forsiden dekker Tjamsøya – Kvåsen, og litt inn i Topdalsfjorden. På andre siden er det en forstørrelse fra Paraplyholmen utenfor Bertes og ut til Østre Randøya. Der har jeg lagt ut Padleorientering. Mer info kommer på www.padleguiden.no/2013. Det er mulig å bestille kartet allerede (34,- i porto)

Arbeidet med dette kartet har tatt en del tid, men nå går det til trykking i morgen.

Av den grunn har det heller ikke vært allverdens med oppdateringer her i bloggen. Jeg har til og med fått en jobb som jeg er i prøvetid på nå i mai.

Nå går turen til Oslo der det er årsmøte i FRIFO. Jeg er ikke på valg, så dermed skulle jeg gå videre. Så tar jeg nattog om kvelden, og drar nesten rett på Padleglede 2013. Tror alt er i boks med det arrangementet. Må bare få ferdig kartene, og så få levert de ut til salg før jeg drar! Skal bli deilig med noen dager i kajakken igjen!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.