Lagt ut første cache

Da er jammen meg den første cachen registrert, og det er førstemann/kvinne til mølla:

20130502geo

Er veldig spent på om det er en kajakkpadler eller noen i båt som blir førstemann!

La ut 4 stk til i går, og skal prøve å legge ut 5 til i morgen. Så får vi se om dette kan bli en slager under Padleglede 2013.

Da er jeg i ferd med å registrere flere cacher, og legger ut noen bilder her som skal hentes av geocaching.com. Først et par fra Buholmen:

20130501-IMG_5157

20130501-IMG_5160

Her er det ingenting å klage på – verken når det gjelder landingsforhold eller utsikt! 🙂

Så er det Østre Randøya:

20130501-IMG_5167

20130501-IMG_5179

20130501-IMG_5172

Da rakk jeg å registrere den på Buholmen og en av de på Østre Randøya. Prøver å ta de to siste i kveld eller i morgen tidlig! Nå er det definitivt litt sykling/klatring i finværet!

Oppdatering 4.5:
Fikk ut 5 cacher og 5 poster til i går, så nå er orienteringen komplett. Og de 10 første cachene på plass. Får ta en runde å skrive på boksnavnet etterhvert, og fylle opp med flere ting oppi. Men, her er noen flere bilder til de resterende registreringene på geocaching.com:

20130503-IMG_5190

Oppdatering 5.5:
Da er paraplyholmen også ute, og jeg har sendt over de 4 jeg ikke hadde fått registrert på nytt. Så går jeg løs på de fire siste, og her er bilder til dem:

20130503-IMG_5195

20130503-IMG_5200

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok, Padling. Bokmerk permalenken.

4 svar til Lagt ut første cache

 1. Lars sier:

  Det gikk jammen ikke lang tid før den nye cachen ble funnet (med båt). «jalipa» var førstemann i boksen, og han/hun skriver:

  Log Date: 5/2/2013
  [:D] [:D] [:D] FTF [:D] [:D] [:D]
  Oj, da det ble publisert en ny cache rundt Randøyene, måtte jeg bare finne plass i timeplanen til å komme meg ut på cachejakt:)
  Klarte å mobilisere båt med skipper (pappa) og var ute på sjøen rundt kl 1900. Vi kjørte fra SS Sjøkurs/Skudeviga og tok yttersiden av Stokken, ut mot Oksøy Fyr. Det blåste og bølgene sprutet godt, men sola skinte og det lå jo en boks å ventet på å bli funnet i ett nydelig område, så det var bare å holde seg fast frem til vi kom i roligere farvann[;)]
  Vi fikk fortøyd greit, selv om det var ekstremt lavvann og det er flere små skjær rundt øya… Gikk rundt hummerparken og nøyt livet på den stille holmen[:I] Fant fort en flott cache på gode koordinater og godt hint[;)] Fikk logget i en tom loggbok kl 1929;-)
  På vei hjem tøffet vi gjennom Skippergada. Vi så både rådyr, måger, ender, svaler og kjell:) Ordentlig gode vårtegn[8D]
  Dette er ett flott område! Gleder meg til å bruke alle de flotte friarealene på øyene rundt her i sommer[8D] Tar nok kajakken inn her igjen senere[;)] Tusen takk for at jeg fikk se og lære om denne plassen!
  TFTC [:D]
  Uten tvil favorittpoeng!

  Moro!

 2. Lars sier:

  Sånn – da har jeg registrert 1 på Buholmen og 3 på Østre Randøya.
  Hummerparken ble jo synlig i løpet av 8-10 timer, men de sier det kan ta opptil 7 dager. Vi får bare krysse fingrene – kanskje blir det førstemann i helga???

 3. Lars sier:

  Jeg må ha gjort noe feil i registreringen av de 4 overnfor. Registrerte Paraplyholmen i dag, og den er allerede ute… Får gjøre det en gang til… Her her Paraplyholmen:
  http://www.geocaching.com/seek/cache_details.aspx?guid=b7d09dce-c64a-48dc-8fbd-e19d12973bc2

 4. Lars sier:

  Det strømmer på med hyggelige meldinger. Først en fra FTF av Paraplyholmen:

  «FTF [:D] [:D]
  Padleglede på gang [:P] I mai har det begynt å poppe opp geocacher i rask rekkefølge på holmer og skjær. I dag var fremdeles 2 av dem ulogget etter flere dager. En god anledning til å starte sommersesongen i kajakk. Dette ser ut til å kunne bli en fin sommer på fjorden [^]

  Valgte meg ut den cachen av de 2 som kunne nås med padling hjemmefra. I dag var det fine forhold for padling: Fridag, fin temperatur, helt vindstille, ingen bølger og omtrent ikke båter på vannet. Kan nok skyldes at det var skikkelig tett tåke [xx(] Så tett at uten gps hadde jeg ikke våget meg ut på vannet. Var helt avhengig av geocacherens tilnærming til veivalg; bruk gps-en til å ta ut kurs rett mot målet. Holdt meg ifølge gps-en langs land selv om jeg ikke kunne se det. Men et par fjorder måtte krysses. Spennende uten å se noe som helst. Tok en pause av og til for å lytte etter båter. Og faktisk møtte jeg et par småbåter som tok det meeeget forsiktig.

  Men i dag møtte jeg flere kajakker enn båter. Et av følgene var selveste CO på Paraplyholmen. Som nettopp hadde rundet holmen idet jeg nærmet meg. Artig å hilse.
  Paraplyholmen hadde jeg aldri hørt om. Men det ante meg at det måtte være noe mer enn de nakne knattene jeg hadde foran meg. Og på andre siden dukket idyllen opp. En svane voktet bukta, men lot meg passere. Ble imponert over de store trærne da jeg kom i land. Er det de som har gitt navn til holmen tro? Dessverre var flere blåst ned og lå der med side elefantføtter av et rotsystem i været.
  Cachen ble greit funnet. Og loggen var tom. Ruslet rundt på øya og satte så ut igjen. Men nå var svanen lite lysten på å slippe meg forbi. Ble nærgående og tok også noen vingetak mot meg. Tok det roligst mulig og slapp til slutt vekk.

  Men her kommer jeg igjen. Topp plass. Ser for meg at det lett kan bli mange Favoritter å legge igjen på disse holmecachene. Denne får det utvilsomt, både på grunn av stedet og turen. Men får kanskje også få det på vegne av noen av de andre i serien som jeg nok støter på etter hvert. Flott initiativ.
  På returen støtte jeg på en fisker. I kajakk i tåka [:)] Men da padleturen var over, ga også tåka seg og gikk over til gråvær.
  TFTC. #589»

  Så var det to som var først på Prestøya, og de skriver følgende logg:

  «{FTF}. Dette ble en hyggelig start på dagens fisketur og en ftf oppveier vel det at vi ikke fikk fisk 🙂 Funnet sammen med Onu. (#607@18:37)
  🙂 {FTF} 🙂 sammen med Ocbrumm. Han var så ivrig at han klatret i treet med redningsvest 🙂 Øyen er fin både for kajakk og båtfolk. Her kommer vi nok tilbake til sommeren. Takk for en strålende cache.»

  Det er jammen moro å se at de finner boksene! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.