Turkurs

Denne helgen har jeg arrangert turkurs i Bamble med en herlig gjeng. Her er noen bilder fra helgen:

IMG_5126

IMG_5115

IMG_5097

IMG_5086

IMG_5080

Det ble en sen kveld på fredag, og folk dukkt opp mellom 17 og 21. Vi lå på Vestre Holmen, og dagen etter gikk ferden til Stråholmen og Jomfruland. I et fantastisk vær. Nesten vindstille, og skyfri himmel. Litt tidlig for hvitveis, men en fornøyd gjeng som lagde middag i Skutevigkilen. Der var vi tilsammen nesten 20 stk i kajakk denne nattta (HiT var det med en gruppe også). I dag var det meldt en del vind, så vi dro avgårde tildig. Da vi krysset over fra Store Skrue til Vittenskjul begynte det å gå hvitt, og det skjedde i løpet av 15 minutter. Så padlet vi over Trosbyfjorden og til Østre Holmen der vi bakte brød. Planen var å padle videre til Toner for å se på utsikten, men da var vinden for sterk (ca 15m/s i kastene), så da avsluttet vi ved Kjønnøya camping. Vinden har økt utover ettermiddagen, og i kveld startet det å regne litt også.

En veldig flott gjeng å være på tur med – mye moro!

Jeg fikk en dessverre gruelig hodepine mot slutten av turen, og har sovet 3-4 timer i kveld. Nå er den nesten borte, og jeg har pakket og ordnet litt til avreise i morgen. Har bestilt taxi til 05.55, så det blir en tidlig start på dagen. Så blir det litt ærend og møter i Oslo før jeg setter meg på nattoget til Kristiansand.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok, Padling. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.