Variert dag på hytta

Dagens høydepunkt var utvilsomt å få være med et nederlandsk TV-team ut i Bamble-skjærgården:

20130425tv

De lager en dokumentar om hvordan det er å vokse opp i Norge. Så fant de ut at det ble litt lite natur, og da var det jo naturlig å ringe til undertegnede. Jeg er jo ikke vanskelig å be når det gjelder å vise frem den flotte naturen i landet vårt! Også fikk de med seg litt padlosofi i samme runde. Jammen ble jeg ikke overtalt til å synge også – så nå kan det jammen hende jeg debuterer med sang på nasjonalt TV i Nederland… Tenker Bieber er svett nå… 🙂

Å være på og av foran kamera er utrolig gøy, men også veldig konsentrert. Så jeg var jo høy som et fjell når de dro, og da var det fint med en padletur rundt Kjønnøya for å roe ned. Dette er den første turen rundt øya i år(!). Isen gikk mens jeg var i Risør. På utsiden av Kjønnøya var det veldig grått, og det blir jo veldig blått på bilde – så flott stemning:

IMG_5058

Ellers begynte dagen med litt kajakkreperasjon. Så da fikk jeg blandet litt gelcoat igjen. Nå skal Menaien være helt tett, og vi trenger den som “lasteskip” i morgen. da kommer det 7 stykker hit som skal være med på turkurs til Jomfruland i helgen. Det gleder jeg meg til – enda flere jeg kan vise frem disse perlene til.

Da jeg gikk igjennom kameraet så jeg at det var et bilde fra Bamble gamle kirke der også. Var jo innom der da jeg syklet til Rugvedt tirsdag morgen. Legger ved det også – et herlig sted:

IMG_5052

Skal heller ikke stikke under en stol at jeg har fåt et større oppdrag i dag også! Det setter jeg veldig pris på, og planen er at dette skal gå frem til valget i høst. Kommer tilbake med litt mer info rundt dette når jeg har rammene klare.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.