Foredrag om telting

I kveld har jeg vært på hyggelig besøk hos havpadlern.no i Risør, og snakket om telting:

20130423forside

Jammen ble vi ikke 24(!) stk til slutt. Veldig morsomt, selv om vi var ganske enige om at teltforbudet en del steder i Risør bør myknes opp. Så får vi se når saken kommer opp til behandling i mai. Her er bildene jeg viste:

20130423bilder

Ellers var turen hit en historie for seg selv. Syklet fra hytta, og prøvde meg på nasjonal sykkelveg nr. 1. Den var helt nedsnødd, så da ble det E18. Det var jo helt vilt. 2cm vegskulder, og våryre bilister… Gruer meg allerede til hjemturen i morgen kveld. I mørket! Tror kanskje jeg tar det som en treningstur i dagslys på torsdag…

Tracket til sykkelturen er lagt ut, og inneholder noen bilder. Var også innom Mariakapellet, og tok noen bilder med kamera der, og har også lagt et på Instagram.

Nå har jeg fått låne en sofa her i natt, og så går ferden videre til Risør Folkehøgskole i morgen. Der er temaet “padlosofi” – hvordan friluftsliv kan hjelpe elever til å bli miljøvennlige, tenke bærekraft, bli engasjerte og gode samfunnsborgere! Jeg mener ikke at friluftsliv er løsningen på alt dette, men at det gjerne kan være en del av den!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.