Joggetur på kyststiene

I dag har jeg fått testet ut kyststiene, men det er fremdeles litt tidlig. Løp så langt jeg kom både vestover, østover og mot Haukedalsvannet. Ble stoppet av snø alle tre veiene, men så også tegn av vår. Var ikke disse blåveisene fine:

20130422blaaveis

På «kontoret» har jeg gjort ferdig nesten hele foredraget til onsdag også. Her skal jeg prøve å vise at friluftsliv fremmer miljøansvar, bærekraft, engasjement og gode samfunnsborgere. Det er jo ikke vanskelig å argumentere for!

Ellers har jeg blogget litt – og de to foregående innleggene er fra før lunsj i dag.

I kveld tror jeg det blir rolig. Det er en skikkelig kald trekk ute, så peis/god bok frister mer. Badet etter joggeturen, og det var et utrolig raskt bad. Isen ligger jo fremdeles i Trosbyfjorden, så det kan ikke ha vært mange gradene… Håper den forsvinner i løpet av uka – det er jo snart mai!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.