Jomfruland

Våknet til strålende forhold, og da var jeg jo ikke vanskelig å be: Jomfruland med kajakken! Her er kajakken vel på plass i nord:

IMG_5015

Litt av hensikten var selvsagt å sjekke om hvitveisen var kommet. Det var den dessverre ikke, så da måtte jeg ta bilder av andre ting. Det er jo fine trær på Jomfruland, så de fikk jeg noen fine blinkskudd av:

IMG_5023

På vei ut til Jomfruland hadde jeg fine forhold:

IMG_5009

På vei mot fyret treff jeg Stian og Trine-Linn. De har jeg hatt på kajakkurs, og nå bodde de på fyret denne helgen. Dermed ble jeg invitert helt til topps i det nye fyret, og jeg tror det ble noen gode bilder med speilrefleksen. Har glemt igjen USB3-kabelen hjemme, så de kommer senere. Etterpå ble det svigermors vafler, og det smakte fortreffelig.

Stian og jeg tok også en geocache rett ved fyret, og jeg fikk litt blod på tann. Tok med meg 4-5 stykker før jeg forlot øya. Hadde tenkt til å ta enda flere, men da sa SMART-telefonen takk for seg. Må skaffe meg et sånn ekstrabatteri til turbruk… Men, det gjør i alle fall at jeg er enda mer motivert for å legge ut geocacher i Kristiansand til sommeren!

På vei hjem hadde det blåst opp litt, og det fristet ikke med så mange bilder. Til tider kom et vann opp på spruttrekket, og jeg fikk noen småsurfer. Heldigvis var det rimelig rett bakfra, slik at det ble en komfortabel hjemtur.

Før jeg la til brygge tok jeg en svipptur bortom Trosbyfjorden, men isen ligger fremdeles:

IMG_5033

I kveld var jeg en tur på butikken, og så da at det har blitt en råke i isen midt i Trosbyfjorden, så nå sprekker det opp. Blir spennende å se hvor fort det går femover.

Rett før hytta fikk jeg et klassisk motiv med fint lys:

IMG_5035

Veldig fotogent med kveldslys der…

Nå har jeg hatt en god middag, og kost med med DN Lørdag. Ble også ferdig med “Finn kongefølelsen!” av Randi Skaug. En herlig bok, der hun klarer mesterstykket å være veldig personlig uten å være privat. Imponerende! Jeg har plukket opp mange nyttige tips, så nå må de settes ut i livet!

Prøver å manne meg opp til et bad. Føler meg svett etter 3 timers padling i dag, men det er fremdeles isvann… Får gjøre det fort… 🙂

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok, Padling. Bokmerk permalenken.

2 svar til Jomfruland

  1. Stian sier:

    Psst. Lars,

    min bedre halvdel heter Trine-Linn. Om du skynder deg å endre det så oppdager hun det kanskje ikke – (men hun ser sikkert denne kommentaren…he he he ;p)

    – Stian

  2. Lars sier:

    Oops – er det mulig. Beklager Trine-Linn. Da jeg jobbet i Fædrelandsvennen sa de at jeg skrev fortere enn jeg tenkte, og dette er nok et typisk tilfelle… Nå er det i alle fall rettet opp!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.