Lesing, skriving og padling

Våknet til et fantastisk vær, så det ble både morgenbad og utendørs frokost. Etterpå ble det lesing utendørs, helt til det skyet over. Kajakktur ble det også:

IMG_5005

IMG_5001

Det var fralandsvind i dag – litt kastete, så jeg holdt meg nær land. Innimellom ble det hard motvind, så jeg fikk kjørt meg litt. Kjenner det bra i skuldrene i kveld. Men, det er jo god trening!

Så ble det både skriving og lesing innendørs. Har nå nesten ferdig et synspunkt til Fædrelandsvennen med tittelen “Glede, glød og galskap”. Håper å få det avgårde til uka. I tillegg hadde jeg en sykkeltur på butikken for å kjøpe A-magasinet og Aftenposten. Jeg tok omveien om Hafsund, og der fant jeg min første geocache som jeg har registrert. Det var moro – da er jeg liksom i gang! Ser det er en på Kjønnøya camping også – den skal jeg også få med meg!

Ser ut til at det er meldt greit vær i morgen, så da setter jeg kursen mot Jomfruland for å sjekke status på hvitveisen. Er nok en del av deltagern til neste helg som er spente på hvor langt det har kommet.

Ser ikke ut til at det skal bli så mye varmere, men da jeg leste i dag tidlig stoppet klokka på 18 grader da den lå på armledet – i sola. Det er slettes ikke ille!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.