På plass i Bamble

I dag hadde jeg mulighet til å få haik med bil til hytta, og i mangel av bil og med stort transportbehov må en benytte sjansen! Deilig å være tilbake på hytta:

IMG_4996

Bildet over er tatt etter kveldsturen i dag. Pakket ferdig i går, og bandt fast to “hyttesykler” på hengeren. I tillegg til en ny Menai som ble levert Havpadlern på Vinterkjær. Det er lettere for han å selge den enn meg, så kjenner du noen som trenger en Rockpool Menai 18, så ligger det en i Risør nå! Tok også med meg to andre kajakker for å ha nok til kurset neste helg. Helgens klubbtur til Jomfruland ble avlyst. Kanskje like greit. Trosbyfjorden er fullstendig gjenfrosset enda, og isgrensa er på ett av bildene nedenfor. Leirplasen rett overfor hytta på Vestre Holmen har fremdeles en del snø. Dette er helt spesielt til å være i slutten av april…

Det ble en del turer frem og tilbake til hytta med bagasje, men i løpet av et par timer var jeg på plass. Nå er alt ryddet vekk, og mat er handlet for et par dager fremover. Planen for de neste dagene er å få padlet minst en tur hver dag, og så få skrevet tre foredrag jeg skal ha den neste halvannen uka. Først ut er Havpadlern i Risør på tirsdag. Temaet der er “Teltet – padlerens beste venn”. Så er det Risøya FHS med “Padlosofi” på onsdag, før jeg avslutter tir 30. med et padleforedrag for en bedriftspadleklubb i Kristiansand.

Men, målet er altså å få inn padleformen igjen, så jeg begynte med en drøy times tur i kveld. Her er noen bilder fra den turen:

IMG_4984

IMG_4977

IMG_4988

IMG_4989

IMG_4992

Nå blir det litt lesing og stearinglys foran ovnen… 🙂

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok, Padling. Bokmerk permalenken.

Ett svar til På plass i Bamble

  1. Sjur sier:

    Hei. Lurer på om du har tips til et par kajakkalternativ som kombinerer fart og lekenhet på beste måte?
    Har mye padleerfaring med en Inukshuk men ønsker mer både lekenhet og fart. Mvh Sjur

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.