Så er våren her!

På bare noen få dager har det gått fra snø og is til vår. Slik så det ut langs havnepromenaden på vei til jobb i dag:

201230417vaar

Etter en lang dag på kontoret i går var jeg med på “Film på vei” med Sørnorsk filmsenter. Her var det flere spennende innslag, men filmen til Christian Wulff gjorde definitvt størst inntrykk:

Teaseren over yter ikke de 53 minuttene filmen varte full rettferdighet! Håper virkelig at denne blir kjøpt inn av riksdekkende TV. Det fortjener den.

I dag har det vært pakking og orging inn mot avreise hytta i morgen. Nå er turutstyret på plass, og så er det klær, datamaskin og kameratutstyr. Så tror jeg vi har det. Har fått tilbud om å være med oppover i morgen. Den bilen er både stasjonsvogn og har henger, så da tar jeg med meg et par sykler fra Pedalen og et par kajakker tenker jeg… Uten bil må en smi mens andre har bil…

I kveld er det dugnad med kajakklubben, og før den stikker jeg bort med et bilde jeg håper kan henge på Aquarama:

20130417herman

Det er Herman som klatrer, og i helgen deltar han i nordisk!

Jeg har fremdeles ikke funnet helt ut av hvor jeg er i helgen (bortsett fra i Bamble). Om det blir klubbtur eller ikke avgjøres i kveld på dugnaden. Så får vi se. Jeg skal få padlet masse uansett!

I uken etterpå blir det 3 foredrag, og disse går jeg løs på fra i morgen ettermiddag. Gleder meg veldig til det – bl.a. gjensyn med Risøya FHS og Havpadlern.

Skrivingen tar liksom ikke helt av, selv om jeg er i gang med to saker nå. Til inspirasjon fant jeg også en blogg av en bekjent som var veldig fin.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.