10 kilometer

Vi våknet til tett snødrev i går, og var spent på sporene til start:

2010411start

Mye nysnå og trått føre. Derfor tok det sin tid, men vi kom inn rett under timen. Det holdt til fjerdeplass. Etter lunsj tok vi en ny tur i 10-kilometeren, denne gangen med “vannsløyferunden” som er en del av løypa på lørdag. Det er en del høydemeter og en flott utforkjøring. Fortsatt trått føre, men det var fint å få klarlagt at løypa er den samme som årene før. Veldig rolig runde, med gløtt av sol gjennom snødrevet.

Så var jeg på den gylne time i Lyskapellet. Et flott tiltak som presten her på Beito har hver torsdag 17.30. Lokalbefolkningen, hyttefolk og de som har opphold på BHSS er deltagere, men åpent for alle. Dessverre få som møtte fra deltagere og ledsagere fra hotellet, så jeg hadde en hel buss alene ned… Tok et bilde da jeg dro som jeg ble veldig fornøyd med:

20130411lyskapellet

Etter middag var det konsert med et flott knippe artister – bl.a. Ole Paus, Aqua-Lene, vokalisten i Vamp og Trine Rein. Konserten ble døvetolket, og det ble dobbelt poetisk – veldig flott.

20130411tolk

Spaserte frem og tilbake til senteret, og fikk hørt ferdig “Dødens Codex” av Gert Nygårdshaug. Ikke av hans beste, men grei tidtrøyte underveis i snødrevet.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.