Ridderuka i gang

Etter en lang bildag i går var det klart for ski på Beitostølen. Deltar på Ridderuka for 10. gang, og forholdene er helt fantastiske!

20130804ridderuka

I fjor trodde jeg det skulle være lite snø her på denne tiden, men en utrolig kald vinter gir fine forhold. Vi smurte med blå før lunsj (19km) og lilla etter lunsj (10km) – så vi har fått en flott start.

Maten er som vanlig altfor god…

Tror ikke jeg kommer til å ta så mange bilder i år med kompaktkamera. Det er mye org på kvelden, og jeg har ikke med batterilader. Det kommer nok noe, men neppe hver dag.

Men, jeg tar en del mobilbilder. Har blitt inspirert av Christian sine Instagram-bilder, og har nå fått egen Instagram-konto: @padlofil

Prøver å få litt hjelp til å embedde den på forsiden her i bloggen, så den kan nok dukke opp i løpet av uka.

Ellers kom det inn to påmeldinger til Padleglede 2013, et par andre kursforespørsler og en bestilling på 10 padleguider i dag. Blir nok ikke arbeidsledig når jeg kommer jeg igjen søndag kveld heller… Men, nå er innboksen tom her – så jeg er nå inne i zero-inbox på fjerde måneden! Herlig!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

2 svar til Ridderuka i gang

  1. Jan-Helge sier:

    Vedrørende kameravalg; lite slår speil, men se hva denne fyren får til med, og på, en iPhone http://www.flickr.com/x/t/0098009/photos/jmvazquezjr/6749823185/

  2. Lars sier:

    Takk for herlig link – det er uante muligheter!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.