Ny kajakk – prøvetur!

Etter 18 timer på kontoret i går følte jeg behov for å ta en kort kajakktur. Dermed fikk jeg prøvd den nye “kvinnen” – en NDK Pilgrim Explorer:

20130406-IMG_0387

Var innom en snartur i går – da det var befaring med kommunen i Nodeviga. Men, noe utpakking ble det ikke før i dag. Dessverre blir det et voldsomt pes hver gang jeg er innom for å snu. Nå har jeg jo vært borte 2,5 uker, og da er det mye som ligger. Var på postkontoret 3 ganger i går, og 1 gang i dag. 700 e-poster er gått gjennom, og e-posten er nå nesten tom. Er godt i gang med pakkingen til Ridderuka på Beitostølen, og alle bilder er backet opp etter ferien. Håper å få ut et galleri også.

Men, tilbake til den nye kvinnen. Hun satt som et skudd. Fotstøttene helt innerst, og kjempekontakt mot lår og hofte! Dette blir moro! Hyggelig selskap fikk jeg også:

20130406-IMG_4949

Her er det Marianne, Bjørn og Bent som chiller på Dybingen. Her er det jo en utrolig fin sandbukt:

20130406-IMG_0388

Vi er utrolig heldige som har dette så nær sentrum. Etter litt sjokolade og varm drikke gikk turen gjennom kanalen på Bragdøya, og der var det fremdeles is. Vi skriver 6. april! Dette har jeg aldri opplevd før! Men, vi kom oss igjennom:

20130406-IMG_4953

Etter endt tur var beina ikke dovne, ryggen helt god og feelingen av ny kajakk helt topp. Har ikke helt passe trekk, så det kom inn litt vann ved mye kanting. Dessuten er cockpitringen så liten at jeg nå må opp med rumpa for å få inn beina. Det blir spennende å øve redning med dette!

Ellers har Herman vært i ilden i NC i Oslo. Etter sigende leder han etter de to kvalifiseringene, så det blir en spennende finale kl 18! Oppdatering følger senere i kveld tenker jeg…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok, Padling. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.