Milano

I går gjorde vi en av turistattraksjonene her i Milano – gikk trappene opp til toppen av katedral Duomo:

D7N_1756

D7N_1753

Litt av et byggverk. Det ble også litt windowsshopping, og det er noen butikker her som vi ikke har hjemme. Blant annet en butikk fra Ferrari – der de hadde Ferrari-sykler! Ellers går det mye i tøy og slanke og anonyme utstillingsdukker:

D7N_1789

Og selvfølgelig måtte vi innom favorittbutikken, som fremdeles ikke finnes i Norge:

IMG_4680

På kvelden tok jeg en tur tilbake til katedralen. Møtte opp et kvarter før, og da var det nesten umulig å få sitteplass (og vi snakker en STOR katedral her). Fant til slutt en plass på enden av et benk i et sidealter. Det var helt studd da messen begynte – folk satt på gulvene. Alt foregikk på italiensk, men jeg kunne følge med i liturgien. Sangene var fra Taizé, og da kunne jeg jo i alle fall melodien… Presten var svært engasjert, og de to timene gikk ganske fort. Selv om det var ståing og kneling underveis. I motsetning til i Norge var det mange unge mennesker tilstede også – så det er en helt annen kirkeoppslutning her nede i Italia. Også er det utrolig spesielt å høre på veksellesning med flere tusen mennesker som svarer…

Nå går turen tilbake til flyplassen, og så låner vi en bil og kjører mot Valtournenche i nord. Det er et fint utgangspunkt for mye god skikjøring.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.