Oslodager

Ankom Oslo på tirsdag, men fikk ikke besøkt favorittparken min før på torsdag:

D7N_1685

Tok morgentoget på tirsdag fra Kristiansand, og på kvelden var det styremøte i FRIFO. Onsdagen gikk med til et møte med Korsvei og Kirkens Nødhjelp før lunsj, og en befaring etter lunsj. På torsdag var det en tur innom Stortinget, og igjen hos FRIFO som feiret Øystein Dahle som ble 75 den 18. mars! God kake, og en svært blid jubilant. Veldig hyggelig.

Tok litt bilder av befaringen, men det var ingen som ble spesielt gode.

I dag tidlig forlot jeg Oslo litt over 06, og satte meg på toget til Gardermoen. Derfra var det fly til Milano, og resten av dagen har vi brukt i denne store byen. I dag har vi ruslet litt rundt, men jeg har allerede fått en liten runde i katedralen. Mer om dette i neste posting.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.