Vinterfoto Odderøya

Vi våknet opp til enda mer snø i Kristiansand i dag. På vei til jobb gikk det opp for meg hvor fantastiske forhold for foto det var denne dagen. Derfor droppet jeg frokost på kontoret, og tok heller meg meg kameraet ned til fyret. Det angrer jeg ikke på:

Stitched Panorama

Jeg har jo noen bilder av Odderøya med snø og sol fra før, men ingen med overskyet og snø på trærne. Ingen hadde besøkt fyret før kl 09 i dag tidlig, så jeg var den første som satte spor i bakken:

20130317-_L8V3565

Det var heller ikke bare fyret som var fotogent i dag, men også mange av trærne:

20130317-_L8V3598

20130317-_L8V3574

20130317-_L8V3566

20130317-_L8V3553

Dermed ble det behandling av bilder frem til 12, og dermed ble dagen litt annerledes enn planlagt. Men, det har vært fint for det. Nå skal jeg en liten rusletur til, og så har jeg fått unna en del småting før jeg forlater byen tirsdag morgen!

Flere bilder: Odderøya fyr – mars 2013

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Ett svar til Vinterfoto Odderøya

  1. Rolf sier:

    Oij….vakkert!!
    Du e go med det kameraet. 🙂

    Spørs om det blir påskeseilas til Kr.sand gjestehavn, slik at vi kan utforske Odderøya igjen !!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.