Aktive kvelder

Denne uken har det skjedd mye på kveldstid. Kanskje var høydepunktet på teologicaféen i Domkirka der jeg møtte igjen Eivind Luthen. Han snakket om “Pilegrim 2013 – Tro eller terapi”. Til daglig er han leder av pilegrimsfellesskapet St. Jakob.

20130313-IMG_4625

Jeg holdt en kort oppvarming om å være “Padlepilegrim“. Det var en fin kveld! Luthen dro også mine foreldre inn i sitt foredrag. De gikk til Nidaros over flere år, og hadde gjort sterkt inntrykk på han.

På tirsdagen hørte jeg på Inger Marie fra Prestegarden som snakket om “Erfaringer med stillhet” på biblioteket. 85 fremmøtte! Skal se om jeg ikke kan få lagt inn notater derfra litt senere i dag.

Torsdagskvelden snakket bymisjonspresten Bjarte og jeg om “BM_mars2013” hos Bymisjonen før torsdagsmessa. Jammen kom det ikke noen for å høre på dette også. I anledningen gikk jeg litt i meg selv. De siste årene beygnner foredragsmangfoldet å spenne over et stort spekter av temaer. Fra Peakoil til bønnekjeder. Men, mest padling og filosofi (dypøkologi, leve enklere, padlosofi). Jeg trives med det!

Jeg har også lært noe nytt denne uka. Prøver jo å komme i gang med filming, og i går hadde jeg mitt første videointervju! Bilde og lyd ble bra, og intervjuobjektet var særdeles bra. Opptaket sluttet etter 20min, så jeg fikk ikke med meg den beste delen, men håper å ta opp igjen tråden!

I går kveld var vi invitert til hyggelig lag i 10. etg på Slettheia. Fantastisk utsikt og gode mennesker. Alt i alt svært begivenhetsrike kvelder.

De siste dagene har vi fått ny vinter, men vi prøver å stå den av. Jeg drar fra byen tirsdag morgen, så prøver å få litt på plass før avgang. Tror jeg skal komme greit i mål, men blir nok litt på kontoret i helga. Fortsatt gira på zero inbox.

20130316morgenbat

Bildet er fra i dag tidlig. Begynte å snø natt til fredag, og kom en del i går morges. Nok til store trafikkproblemer. Ventet 40min på bussen…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.