Flott morgen

Har våknet tidlig noen morgener nå, og det er bestandig en opplevelse å se hvordan horisonten ser ut bak båten. I dag var det litt tåke og veldig “svalt” lys:

20130306-IMG_0311

20130306-IMG_0309

Hadde ikke med meg kamera, så begge bildene er tatt med mobilen. Det blir slettes ikke verst til blogg-bruk.

Har hatt et prosjekt her for å sette ut geocacher. Hadde skaffet finansiering og greier, men så viser det seg å være veldig strenge regler for dette. Så da går i alle fall finansieringen opp i røyk (etter den modellen jeg tenkte på), men jeg vrir hodet for å prøve å få til en slags “kajakk-geocaching” likevel. Håper å komme opp med en lur løsning. Jeg tror dette kunne vært moro – både på ene og andre måten.

I går kveld var jeg på macrofotokurs med Biofoto i Kristiansand. Det var veldig givende, med imponerende bilder tatt av innehaveren av Japan Photo her i byen. Skal prøve å skrive inn et slags referat her i bloggen.

I dag hadde jeg egentlig tenkt til å sette ut de første cachene, men i stedet blir det litt sjekk med skjærgårdspark, grunneiere og hvordan jeg kan gjøre dette uten logoer, QR-koder og firmahenvisning… Drømmer litt om en padletur, men vi får se hva dagen bringer. Det er tidlig enda!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.