God søndag

Hadde en fin og variert dag i går. Først en rolig frokost, så andakt i Eg kirke, før jeg møtte igjen min kjære på Odderøya som hadde et slags «utekontor»:

20130303-IMG_4598

Å gå rundt på Odderøya på en søndag innebærer at man treffer kjente! Det er bestandig hyggelig. Noen av dem ble med tilbake i båten, men jeg dro for å trene på Spicheren. Deilig økt – og nå har det kommet noen nye ruter som ikke er altfor vanskelige! En god blanding av ånd, uteliv og fysisk fostring på samme dag!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.