Den store fotodagen

I går ble det en utrolig aktiv og fin fotodag. Jeg begynte dagen på vannet med en kompis, og det var utrolig fint motlys da vi kom til Odderøya fyr:

20130227-IMG_4514

Det var ingen vind, og utrolig vakkert. Fikk noen modellbilder også, og dette er ett av dem:

20130227-IMG_4534-2

Vi prøvde å gå rundt Bragdøya, men måtte til slutt gi tapt. Isen ble for tykk utenfor Bragdøya kystlag, så da snudde vi. Råken vi lagde var flere hundre meter:

20130227-IMG_4532

Selv om dette ble den eneste padleturen i februar for min del, så skal jeg leve på den lenge…. Enda bedre ble det da kvelden ble like fin. Derfor dro jeg først ned til Odderøya fyr for å ta noen bilder en stund etter at sola var gått ned. Det var et heldig valg…

Stitched Panorama

Stitched Panorama

Har vel sjelden hatt så mange fine natur- og fotoopplevelser på en dag. Til slutt gikk vi ut på sydspissen av Odderøya for å få bilde av fullmånen. Det var ikke like enkelt, men dette ble beste forsøk – i det den bryter horisonten over Randesundlandet:

20130227-_L8V3386

Hvis du vil se flere bilder fra denne dagen kan du besøke to gallerier på Flickr: «Padletur 27.2.2013» og «Kveldsmoro på Odderøya«.

Var på kontoret litt over 07 i morgen tidlig for å gjøre klar til padling. Så gikk det ganske i ett frem til jeg tumlet inn i båten litt over 23! Men, for en morsom dag. Jeg blir veldig oppglødd når jeg kan leke samtidig med at jeg jobber med inspirasjonsmateriale for å få flere ut!

I dag har det vært en litt mer rolig dag. Jeg har vært en tur på Sørlandssenteret for å kjøpe sugekopper til noen kajakklykter og litt annet diverse. Været er fremdeles fantastisk, og jeg lurer på om jeg skal ta en liten joggetur før sola går. Er for galt å være inne på slike dager!

Middag med venner i kveld, og så torsdagsmesse med Bymisjonen i Domkirka. Med jazz! Deilig!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok, Padling. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.